• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Falkens seneste generation af ultrahøjtydende sommerdæk, AZENIS FK510, er designet til førere af premiumkøretøjer, der søger fremragende holdbarhed og fantastisk greb i sving. Perfekt til dynamisk kørsel, opretholdelse af fuld stabilitet og forhindring af tab af greb.

Tillidsfuld på våde veje

Falken Azenis FK510 er udstyret med en asymmetrisk slidbane. Et sådant mønster er den opdelt i to uafhængige zoner giver mulighed for ydeevne over gennemsnittet og fungerer bedst til sommermodeller. Denne type løsning er kendetegnet ved opdeling af dækket i de ydre og indre dele. Den første er ansvarlig for at opretholde svingningsstabilitet. Dækket reagere hurtige på manøvre og klæber perfekt til den våde overflade og glider ikke. Den indvendige del af dækket dræner vand, mudder og snavs, når man kører på våde overflader og beskytter mod at der dannes en vandoverflade mellem vejen og dækket.

Modstand mod overophedning

Gummiforbindelsen, som Falken Azenis FK510 er fremstillet af, består af nanopartikler. På den ene side giver de meget godt greb, og på den anden side reducerer de dækkets temperatur i varmt vejr. Overophedet gummi slides hurtigere og holder vejen dårligere. Den reducerede varmeproduktion gør det muligt for Azenis FK510 at køre endnu flere kilometer.

Slid og trækkraft

4D Nano Design gør det muligt for Falken-ingeniører at optimere nye højtydende forbindelser på molekylært niveau, hvilket forbedrer både slid og trækkraft i vådt vejr. Med hybridunderlagsmaterialer leverer FK510 tillidsskabende håndtering og stabilitet. Samtidig minimerer Tension Control-teknologien stød, hvilket gør hurtig kørsel også mere behagelig.

FK510 dækker en bred vifte af nutidens luksus sportsbiler, inklusive forskudte applikationer, og fås i størrelser fra 17 til 22 tommer. Fremragende vandpræstation er blevet anerkendt under test, hvorfor dækket har den højeste A-rating i kategorien våd ydelse.

Falken azenis fk510 priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.