• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Falken Eurowinter HS 435 er et medium vinterdæk. Falken Eurowinter HS 435 har et aggressivt design og giver god trækkraft under barske vinterforhold. En moderne gummiblanding med retningsbestemt slidbane mønster, som i kombination med specielle langsgående riller giver den nødvendige beskyttelse mod akvaplaning. Alt takket være den specielle slidbanekonstruktion. Nye teknologier til din sikkerhed Falken Eurowinter HS 435 blev fremstillet ved hjælp af avancerede teknologier og produktionsløsninger, der gør det muligt for dækket at integrere meget godt med moderne kørselssikkerhedssystemer som ESC eller ABS.

Falken Eurowinter HS 435 er et vinterdæk af høj kvalitet, der kombinerer god trækkraft og sporty design. Det er designet til middelklassebiler, små kompakte biler, kombi og sedans. Det sikrer korrekt greb og kontrol på våd og glat vej. Dette dæk er en god kombination af attraktivt udseende, god kvalitet og lav pris.

Fordelene ved Falken Eurowinter HS 435 SUV-dæk

 • Godt greb og trækkraft selv under vanskelige forhold
 • God kvalitet kombineret med god pris

Falken eurowinter hs435 priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.