• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Den første Ziex-model rullede ud fra fabrikken i 1996. Dækket var dedikeret krævende chauffører. Produceret for maksimal sikkerhed, og udviklet til højere hastigheder, samtidig med at den tilgav mange fejl fra chauffører. Falken Ziex ZE310 Ecorun er den næste version af denne populære dæklinje.

Forskellige bredder - forskellige mønstre - samme gode egenskaber

Falken Ziex ZE310 Ecorun er udstyret med en asymmetrisk slidbane, hvis mønster afhænger af størrelsen på dækkene. Modeller op til 195 mm brede har tre periferiske riller og fra 205 mm - fire. Så uanset størrelse opretholder det altid de samme egenskaber og fungerer det samme. I større størrelser drænes vandet lige så effektivt. Ændringen i slidbanemønsteret oversættes også til bedre styringsrespons.

Samarbejde med underlaget

Den Adaptive Constant Pressure teknologi, der anvendes i Falken Ziex ZE310 Ecorun, får trykket i dækket til at justeres jævnt til den aktuelle kontakt med jordoverflade. Dette gør det muligt at bære det jævnt og forlænge dets levetid. I kombination med omfattende dræning - afhængigt af størrelsen på dækket - giver dækkene fremragende greb ikke kun på tørre, men også på våde veje.

Patenteret gummiblanding

Falken Ziex ZE310 Ecorun er bygget med den innovative Advanced 4D Nano Design-gummiblanding. Det er en sammensætning som Falken har taget patent på. Dette betyder, at Falken-ingeniører udviklede forbindelserne mellem dækkomponenterne på nanopartikleniveau. Som et resultat, ligesom de tidligere Ziex-versioner, kan denne også prale af at give dækket et fremragende greb på tørre og våde overflader og med reduceret rullemodstand betyder det også brændstof effektivitet.

Falken ziex ze310 ecorun priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.