• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

VanHawk Multiseason er et mellemdæk sommerdæk designet til varevogne. Firestone VanHawk Multiseason er kendetegnet ved en stærk konstruktion lavet af materialer af høj kvalitet. Dette dæk blev oprettet som svar på chaufførernes behov med stærke og moderne tunge lastbiler. For at sikre en lang levetid er slidbanens basisstruktur blevet styrket, der er brugt brede gummibælter, der garanterer større holdbarhed af slidbanekanterne. Takket være denne løsning er belastningerne i dækkets ender blevet reduceret.

Helårsdæk har en højere bjælke end sæsondæk. De skal modstå regn, sne og derudover skal de være holdbare for at arbejde godt hele året rundt. For varevogne er lasten også en vigtig faktor. Modeller designet til sådanne biler har meget mere vægt, især når køretøjet er lastet. Ofte fyldt til randen med varer, der kører ujævne veje, hvilket resulterer i ujævn vægtfordeling. Producenterne af Firestone VanHawk Multiseason klarede alt dette perfekt. Uanset om det regner, sner eller skinner, kan du føle dig sikker og præcis styring. Det er muligt takket være korrekt arrangerede slidbaneblokke og lameller. Den midterste rille er zigzagformet, som effektivt tygger på sneen. Samtidig rengøres rillen, så den ikke forbliver i dækstrukturen. På den anden side garanterer store skulderblokke optimal kontakt mellem dækket og vejen, hvilket er grundlaget for greb på tørre veje. De er adskilt af langsgående riller, der effektivt dræner vand.
Så hvis du leder du efter en helårsmodel til din varevogn. Tjek den nye Firestone: fremragende parametre og økonomisk brændstofforbrug i én. Det er den perfekte model til varevogne.

Firestone vanhawk multiseason priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.