• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

På grund af det innovative slidbanedesign med et stort antal lameller giver Firestone Winterhawk 3 forbedrede gribefunktioner, der gør det muligt for dækket at bide vejoverfladen og levere en mere sikker kørsel i sne, is og regn. Dens specielle sammensætning af høj silica med Firestones NanoPro-Tech-teknologi holder dækket smidigt ved lave temperaturer, hvilket gør det muligt at bevare fleksibiliteten om vinteren. Disse teknologier leverer sammen en bedre vinterpræstation og fremragende trækkraft på snedækkede overflader. 

SUPERIOR VÅDT VEJRPRESTATION

Firestone Winterhawk 3 giver forbedret modstandsdygtighed over for akvaplanning og fremragende ydeevne i vådt vejr. Dette dæk er konstrueret med et forskudt, langsgående rilledesign og er optimeret til hurtig evakuering af vand væk fra dækkets slidbane for at forbedre akvaplanning og modstandsdygtighed over for akva med op til 10% sammenlignet med det foregående dæk, Firestone Winterhawk 2 Evo *. Dette dæk giver også forbedrede niveauer af greb under våde forhold, og det blev tildelt en 'B' -klasse i nogle størrelser for sit 'Wet Grip' af EU Dækmærkatet.  

LANG DÆK LIV

Sammenlignet med Firestone Winterhawk 2 Evo tilbyder Firestone Winterhawk 3 et forbedret slidstyrke på slidbanen for lang levetid. Takket være innovativ dynamisk fodaftryksanalyse har Firestone anvendt sin fremragende stivhedsoptimeringsteknologi for at forlænge dækkets levetid, og test har vist en forbedring af slid på 30% sammenlignet med Firestone Winterhawk 2 Evo *. Desuden indikerer slidbanens slidindikatorer placeret på 4 mm, hvornår bilister skal overveje at udskifte deres dæk.  

Firestone winterhawk 3 priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.