• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Et førsteklasses dæk med den højeste kilometertal-Michelin Alpin A4

Håndtering er fuldt sammenlignelig med konkurrerende dæk, men er uovertruffen i besparelser. Det har langt den højeste kilometertal og opretholder fremragende køreegenskaber. Investering i dette dæk er bestemt det værd, er det mest økonomiske vinterdæk. GREEN X-logoet på siden af ​​et MICHELIN-dæk er en garanti for energieffektivitet på højeste niveau. Lavere brændstofforbrug og CO2-emissioner til atmosfæren

Michelin Alpin A4 dæk bruger Full Active Tread-teknologien, som forbedrer trækkraft, bremsning og stabilitet under de mest krævende forhold. Den innovative Helio Compound-forbindelse blev også brugt, det forbedrer trækkraft og bremsekraft, også på isede og snedækkede overflader. Muliggør sikker kørsel under alle vejrforhold. Dækket er bygget på baggrund af MICHELINs viden og erfaring inden for gummiblandinger og dækkonstruktion.

Michelin alpin a4 priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.