• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Michelin-dæk er ikke kun dæk til personbiler. De værdsættes også i varevogne, SUV'er, fly, lastbiler og speciel til motorcykler.

Michelin mc dæk

Fra slutningen af ​​1980'erne kunne tohjulede også købe Michelin-motorcykeldæk. Designprocessen var fuldt fokuseret på behovene hos tohjulede chauffører. De mest holdbare og ergonomiske materialer blev brugt til deres produktion. Serien af ​​dæk, der blev præsenteret på det tidspunkt, markeret som A59X og M59X, initierede radiale løsninger i motorcykeldækkens historie.

I årenes løb er virksomheden begyndt at bruge nyere og bedre teknologier til at gøre kørslen sjov og fuld af spænding samt for at forhindre skader for motorcykel entusiaster. Én ting er forblevet den samme - fuldt engagement i hele produktionsprocessen. Det er til dette, Michelin skylder sin store succes på den internationale arena, idet den i øjeblikket er en af ​​de ubestridelige ledere på dækmarkedet. Intet lover, at denne prime nogensinde vil forsvinde - 130 års tradition taler for sig selv.

Michelin motorcykeldæk priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.