• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Nexen Winguard-SUV er et vinterdæk specielt designet til at håndtere vejoverflader, selv dem der er dækket af sne. Dækkene er konstrueret i Korea og er bygget ved hjælp af avanceret teknologi for at give høj ydeevne på vejen. Denne økonomisk venlige dækserie er ideel til 4x4-biler samt SUV'er, der kræver et stærkt greb i ethvert vintervejr. Den retningsbestemte slidbane sikrer, at den fungerer godt på vej, regn, tø og snedækkede veje. Du behøver ikke bekymre dig om at blive trukket ned af elementer under sneforhold, da de mange riller effektivt evakuerer vand, sne og mudder ud af dækkene. De skarpe kanter på slidbaneblokkene og de mange lameller giver dækkene et stærkt greb med sin stivhed, hvilket giver dig selvtillid til at køre på vejen.

Hvis du er på udkig efter SUV dæk, der perfekt understøtter dig i din vinter-SUV-rejse - Nexen Winguard SUV-vinterdækkene vil være perfekte for dig. Disse dæk perfekte til at reducere rejseomkostningerne og give dig langsigtet tilfredshed med at eje Winguard-SUV-dæk. Lav rullemodstand er en chance for lavere brændstofforbrug, men også langsommere dækslitage.

Nexen winguard suv priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.