• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Nokian Powerproof SUV er et UHP sommerdæk udviklet af den finske dækproducent specielt til ejere af kraftige SUV'er, der for det meste kører ned ad hovedveje i Europa. Denne model er kendetegnet ved pålidelig trækkraft ved motorvejshastigheder og på vådt underlag, og som producenten hævder, usædvanligt lang slidbane og kørekomfort. En ny model af sommersæsonen 2020.

Personbilmodellen Nokian Powerproof, der debuterede et år før SUV-versionen, kombineret med SUV udgaven, var et godt supplement til den linje og passede generelt perfekt ind i dækproducentens sortiment og førte deres sommerprodukt sortimentet til et højere niveau. De uafhængige sammenligningstest var et godt bevis på det. For eksempel var Powerproof-modellen i to af de fem tests, der blev udført i 2019, i stand til at vinde et par præmier og holde trit med de førende producenter af Ultra High Performance-dæk.

Vi skal næppe nævne det faktum, at Power Proof SUV-modellen udnytter et stort antal teknologier, der blev brugt i serien af ​​personbilsdæk, specifikt Dual Zone Safety-konceptet. Denne teknologi sikrer, at kontaktplasteret, der er under pres, altid forbliver den samme, og bilens adfærd forbliver forudsigelig.

Dual Zone Sikkerhedskoncept

Ifølge konceptet er slidbanemønsteret opdelt i to funktionelle zoner: den ydre kraftzone, der er fokuseret på at øge skarpheden i styringsrespons, og den indre vådsikkerhedszone, som sikrer maksimal sikkerhed på våd asfalt. Slidbanemønsteret samt den kraftige forstærkede indvendige konstruktion af Nokian Powerproof SUV er optimeret til de krævende krav og høje hastigheder. De sikrer god stabilitet på våde og tørre veje fra de første øjeblikke af foråret til de første lette frost om efteråret.

Sips i skulderblokkene er et af de karakteristiske træk ved personbils Powerproof-dæk. De ekstra robuste Aramid-sidevægge gør modellen mere modstandsdygtig over for pludselige stød og snit.

Powerproof SUV-gummiblandingen blev skabt med et særligt fokus på tunge SUV'er. Det sikrer ekstra vejklæbning, tjener til at reducere rullemodstanden og forlænger den kraftige SUV-slidbanes levetid.

Nokian powerproof suv priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.