• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Holdbarhed, stabilitet under kørsel, præcis kørsel - dette er blot nogle af fordelene ved Nokian Rotiiva AT-modellen. Dette dæk kender ingen uoverstigelige forhindringer. Derudover produceres det på en måde, der understøtter miljøbeskyttelse. Hvordan kom det hele sammen?

Nokian Rotiiva AT er et dæk designet til alle kørselsforhold: på vej og off-road. Dens velgennemtænkte slidbane har endda stenkastere, der ikke sidder fast i rillerne og ikke beskadiger dækket. Nokian ingeniører brugte endnu flere sådanne løsninger, hvilket effektivt forbedrede kørslen og egenskaberne ved denne model.

Rumteknologi

Nokian Rotiiva AT har sin styrke til aramidfibre. De bruges i dækkets sidevæg. Aramidfibre er meget holdbare. Dette materiale bruges til produktion af skudsikre veste, tøj til brandmænd, flyvere og astronauter. De bruges også til konstruktion af yachtmaster. Aramidfibre øger mekanisk, termisk og brandmodstand. Derudover beskytter de Nokian Rotiiva AT mod overdreven strækning. Dette materiale er pålideligt på vejen og i rummet.

Altid efter dine ønsker

Denne model betyder også fremragende stabilitet og kørepræcision. De er forsynet med et nøjagtigt raffineret mønster. I dens centrale del er der stabilisatorer. De stiver dækket i kontakt med vejen, hvilket gør det muligt for føreren at manøvrere let og opretholde maksimal kontrol over køretøjet.

Stabilitet er også garanteret af 3D-lameller. De blokerer slidbaneblokkene, når de er i kontakt med vejen. Som et resultat forøges blokkenes stivhed, og 3D-lamellerne forhindrer unødvendige lamellabevægelser.

Automatisk køling

Nokian Rotiiva AT kører økonomisk. Denne model er udstyret med køleribber, der reducerer temperaturen på den varme, der genereres af dækket under kørsel. Dette er især vigtigt ved kørsel på beskadigede overflader. Ribben resulterer i langsommere slid, mere kilometertal og bedre komfort.

Nokian rotiiva at priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.