• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Sommermodeller fokuserer normalt på dynamisk kørsel. Når alt kommer til alt, tørre veje, varm sol og varme, lange aftener tilskynder til ture. Overgangsperioderne - forår og efterår - dominerer dog regnvejr. I dette tilfælde vil Nokian Wetproof være en allieret.

Egenskaber

Den asymmetriske Nokian Wetproof slidbane er opdelt i to sikkerhedszoner. Den ene giver fremragende stabilisering og præcis kørsel på tørre overflader. Takket være dækkets optimale kontakt med asfalten føler føreren fuld kontrol over køretøjet, og dækkene reagerer øjeblikkeligt på enhver styremanøvre. Den anden er på den anden side fokuseret på kørsel på våde veje. Denne del bruger teknologier, der er uerstattelige i kampen mod akvaplaning.

Effektivitetsorienteret

Til denne tilsyneladende ulige kamp bruger Nokian Wetproof Tyres Coanda Technology, en teknologi baseret på Coanda-effekten. Det er baseret på brugen af ​​krumninger, som vandet tilpasser sig, og langs hvilket det strømmer. Som et resultat drænes væsken meget hurtigt. Denne løsning eliminerede stort set risikoen for akvaplaning. Derudover drænes vand gennem polerede riller. Deres glatte overflade får det til at løbe langt væk fra dækfladen. Derudover giver de polerede riller dækkene et elegant udseende.

Tænker på regnfuld aura

En anden løsning, der har til formål at bekæmpe akvaplaning, er de selvlåsende riller på de langsgående ribber. Når de er i kontakt med vejen, presser de mod hinanden, hvilket også påvirker dræningen af ​​vand direkte fra kontaktområdet med vejen og forbedrer kørselsstabiliteten effektivt. Nokian Wetproof er lavet af Aqua Hybrid-blandingen. Den består af silica og polymerer, der garanterer fremragende greb på en våd vej.

Nokian wetproof priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.