• Fri fragt
  • Hurtig levering
  • 30 dages returret
  • Dansk Dækforhandler
  • 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
  • Subtotal
    0 DKK
  • Forsendelse
    0 DKK

    Fri fragt på alle ordre* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der et Ø-tillæg på)

  • Moms heraf
    0 DKK
  • Total
    0 DKK

Denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger beskriver, hvordan dæk drop in indsamler og behandler personoplysninger. Den administrerende direktør for dæk drop in er ansvarlig for virksomhedens behandling af personoplysninger.
Den dataansvarlige har det overordnede ansvar for at sikre, at al behandling og håndtering af personoplysninger sker i overensstemmelse med gældende lovgivning. Hvis det daglige ansvar er uddelegeret, vil dette være beskrevet under hvert enkelt punkt i denne politik.
Uddelegeringen omfatter kun opgaverne og ikke ansvaret.
Denne politik indeholder oplysninger om dine rettigheder ved opbevaring af
personoplysninger som følge af et kundeforhold til dæk drop in, og generelle oplysninger
om hvordan vi behandler personoplysninger i henhold til gældende lovgivning om
beskyttelse af privatlivets fred. Dæk drop in deler ikke personoplysninger med andre, eller bruger oplysningerne til andre formål end angivet i denne fortrolighedserklæring.

1. Personoplysninger
For at kunne gennemføre et køb på daekdropin.dk har vi brug for dit navn, din adresse, dit mobilnummer og din e-mail.
Dette er nødvendigt for at kunne sende din bestilling til den rigtige leveringsadresse, holde dig opdateret med din bestilling og kontakte dig, hvis der skulle være behov for det i forhold til din bestilling. Vi er forpligtet til at gemme bestillingsoplysninger i forbindelse med vores regnskab, betaling af afgifter og eventuel garanti-/returneringsbehandling. Denne historik slettes efter ti år. Vi gemmer også IP-adressen, der er brugt ved bestillingen af sikkerhedsmæssige årsager. Vi kan få brug for andre personoplysninger til forskellige formål. Hvilke personoplysninger og formålet med disse er beskrevet i denne politik for beskyttelse og
behandling af personoplysninger.

1.1 Dine rettigheder
Du har ret til inspektion af de persondata, som daekdropin.dk har registreret om dig i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan til enhver tid anmode om at få disse oplysninger udleveret uden vederlag i overensstemmelse med lovgivningen. Oplysninger skal udleveres/overføres på en sikker måde. Hvis den registrerede sender anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerede anmoder om noget andet, skal informationen gives i en normal elektronisk form. Du kan også til enhver tid bede os om at slette eller rette dine persondata, forudsat at vi ikke er forpligtet til at opbevare disse i overensstemmelse med loven eller andre forpligtelser, som vi er underlagt. Du har ret til at få udleveret egne personoplysninger som du har givet til daekdropin.dk – dataportabilitet. Alle personoplysninger vi sender til dig i disse sammenhænge vil blive sendt i krypteret filformat. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, som du har givet os. Du har ret til at klage til datatilsynet, hvis du konstaterer, at dine persondata ikke bliver behandlet i overensstemmelse med denne politik.

1.2 Arkivering af personoplysninger
Bogføringsloven pålægger os at lagre transaktionsdata i 5 år. For at kunne varetage kunders rettigheder i forbindelse med garanti og reklamation i henhold til forbrugerloven, købeloven og dækdropin.dk salgsbetingelser, lagrer vi købshistorik i 10 år.

1.3 Sikring af personoplysninger
Dækdropin.dk har vedtaget procedurer og omfattende foranstaltninger for at sikre, at uvedkommende ikke får adgang til dine personoplysninger, og at behandlingen af oplysninger sker i overensstemmelse med kravene i gældende lovgivning. Vi bruger industristandarden Secure Sockets Layer (SSL) teknologi, til at kryptere dine følsomme oplysninger som fx adresse og navn. Det betyder, at tredjepart kan ikke aflæse data som udveksles mellem din enhed og vores hjemmeside.

2. Levering af produkter
Vi samarbejder med PostNord, Gls og Dpd omkring levering af produkter. Vi videregiver personoplysninger, som er nødvendige for at produkterne kan leveres til dig. De oplysninger, der deles med transportørerne, er navn, adresse, telefonnummer og ønsket leveringssted. Oplysningerne slettes efter 12 måneder

3. Betalingsløsninger
Af sikkerhedsmæssige årsager opbevarer vi historik, der indeholder IP-adressen, som vi modtager bestillinger fra. Betalingsoplysninger hos dækdropin omfatter: IP-adresse, navn, adresse, e-mail og mobilnummer.
Alle systemer, der behandler personoplysninger vedrørende betaling af bestillingen, er alene begrænset til medarbejdere, der udfører nødvendige opgaver i forbindelse med bestillingen.

3.1 Kortbetalinger
Kortnummer gemmes ikke ud over, hvad der er nødvendigt for at sikre effektiv håndtering af eventuelle problemer med overbelastning, ophævelse af reservation og kreditering. Dækdropin.dk kan ikke se hele dit kortnummer i nogen som helst af vores systemer efter gennemførelse af købet. Skulle der opstå problemer med en kortbetaling, kan betalingsansvarlige hos dækdropin.dk se de første 6 og sidste 4 cifre i dit kortnummer (IIN/BIN nummer) for at identificere, hvilken bank der har udstedt kortet, så vi kan hjælpe med at løse problemet. Vælger du kort som betalingsmetode, vil betalingsoplysninger og kreditkortinformationer blive varetaget af Quicpay og Clearhouse. Betaling og kortoplysninger bruges kun til at foretage betaling. For at sikre, at dine oplysninger holdes private, lagrer vi ingen betalingsoplysninger i vores database. Dine kortoplysninger bliver krypteret og opbevaret af Quickpay, som er stor dansk betalingsfirma, som har firmadresse i Aarhus og er meget anvendt i Danmark. Dine data er dermed godt beskyttet hos Quickpay. Du kan læse meget mere her: quickpay.dk/features/security/

4. Cookies
Cookies er små tekstfiler, der gemmes på din enhed, når du downloader en webside. Cookies anvendes typisk til at forbedre din brugeroplevelse og huske, hvem du er. Formålet med cookies er at tilbyde grundlæggende funktionalitet til netbutikken som sessionshåndtering , og til analyse, tilpasning og markedsføring.
Cookies er nødvendige, for at websiden skal kunne fungere. Tredjepartscookies anvendes til analyse, markedsføring og tilpasning af websiden.


4.1. Sådan undgår du cookies
Hvis du ønsker at undgå brug af cookies kan du indstille din browser til ikke at acceptere dem. Se din browsers hjælpesider for indstillingerne. Bemærk, at hvis du vælger ikke at acceptere cookies, vil flere af funktionerne på dækdropin.dk ikke fungere.

4.2 Analyse
Dækdropin.dk indsamler anonymiserede oplysninger om besøgende på dækdropin.dk til analysemæssige formål.
Med anonymiserede oplysninger mener vi oplysninger, som ikke kan spores til en bruger eller en person. Formålet med dette er at indsamle statistik, der kan bruges til at videreudvikle og forbedre hjemmesiden. Eksempler på denne type af data er: antallet af besøgende på websiden, hvordan siden bliver brugt, hvor længe besøget varer, hvor brugerne kommer fra, og hvilke webbrowsere der benyttes. Vi indsamler også søgeord, der bruges af søgemaskinerne på websiden. Dette sker kun for at forbedre søgeresultaterne og kundeoplevelsen, og der vil ikke blive indsamlet oplysninger, der kan spores tilbage til brugeren.

4.3 Tilpasning
For at give dig en relevant og god oplevelse i vores shop, bruger vi funktioner og systemer til at tilpasse indholdet til dig og dine interesser.

4.4 Markedsføring
Behandlings grundlaget for markedsføring via e-mail er samtykke. Vi ønsker, at vores markedsføring skal opleves som værende relevant og nyttig for dig til enhver tid, hvorfor indholdet normalt vil være tilpasset til dig. Vi samarbejder med udvalgte partnere for at skabe en god løsning i relation til fremsendelse af e-mail.
Vi og vores samarbejdspartnere sporer annoncer for at undersøge, hvilke annoncer du har set på internettet, og hvilke produkter du har kigget på hos os. Ved hjælp af dette kan vi tilpasse shoppen til dine interesser og vise dig relevante annoncer næste gang.

4.5 Personoplysninger til tredjeparter
Dæk Drop In vil ikke dele, sælge, overføre eller på anden måde videregive dine personoplysninger på andre måder end beskrevet i denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger. Dine oplysninger vil kun blive delt, hvis vi er juridisk forpligtet eller får dit samtykke.

5. Ændringer i politikken
Hvis vi foretager ændringer i denne politik for beskyttelse og behandling af personoplysninger, vil vi offentliggøre den reviderede udgave her med en opdateret revisionsdato. Vi opfordrer dig til at gennemgå politikken regelmæssigt. Hvis der foretages større ændringer, der væsentligt ændrer vores politik, kan vi også give dig besked på andre måder, såsom via e-mail eller på selskabets hjemmeside eller de sociale medier.

6. Kontaktoplysninger
Hvis du ønsker, at daekdropin.dk skal slette dine oplysninger, eller du ønsker at få udleveret dine personoplysninger, der er gemt af daekdropin.dk, bedes du kontakte os via e-mail på ddi@daekdropin.dk

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.