• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Tecnica

Omni United Pte. Ltd (Omni) er en dækproducent og opfundet i Singapore af entreprenøren GS Sareen. Han identificerede den markedsmulighed, der var tilgængelig for en global, designdrevet leverandør af dæk.

Omni sælger i øjeblikket over 5 millioner enheder person- og lette lastbilsdæk i 80 lande. Omni produktionspartnere er beliggende i Kina, Taiwan, Indonesien, Thailand og Indien. Omni sælger produkter til personbiler, SUV'er, trailere, vinterdæk og kommercielle dæk under følgende hovedmærker:

Timberland , Patriot, American Tourer , Roadlux , Roadlux , Roadlux , Corsa, Achilles og Agora.

Med blik på det voksende forretningspotentiale i Europa har Omni for nylig lanceret et nyt mærke af passagerdæk kaldet Tecnica. Dette sortiment er i øjeblikket tilgængeligt i Europa og vil blive gjort tilgængeligt i andre dele af verden i slutningen af ​​2020.

Dæk Drop In har den selvfølgelig også tilgængelig som nogle af de første i Skandinavien. Se forneden vores store udvalg af Tecnina dæk.

Tecnica priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet
Postnummer

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.