• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Achilles dæk ligner udvendigt som premiumprodukter og har endda lignende slidbanemønstre. De bedste Achilles-dæk er blevet meget rost for pålidelighed, fremragende trækkraft og lang kilometertal - alt sammen til en overkommelig pris!

I modsætning til nogle nyfødte "producenter", der bare importerer produkter fra Kina, er Achilles faktisk en virksomhed med lidt historie. De producerer dæk i Indonesien.

Desuden ejes mærket af den indonesiske PT Multistrada Arah Sarana (MASA). Virksomheden er faktisk den største dækproducent i sit land og har fabrikker spredt over 460 hektar. Med andre ord er det en seriøs virksomhed, der laver produktion og udvikling internt. Tidligere arbejdede de med Continental og Pirelli, men drives nu som en selvstændig virksomhed. Achilles Radial blev officielt grundlagt i 2005. I 2013 havde Achilles dannet et globalt brand, der leverer en komplet produktlinje med højtydende, ultrahøjtydende, vinter-, let lastbil-, SUV- og varevognsdæk.

Achilles-dæk viser dog den højeste kvalitetsstandard - bevis på dette kan være det faktum, at Achilles Radial-koncernen blev købt af det sandsynligvis det mest berømte europæiske mærke - Michelin.

Achilles-dæk er en løsning for chauffører, der er på udkig efter en høj standard for kørsel under europæiske forhold. De moderne teknologier der er lagt i hele processen, der gør det muligt at opretholde kørestabilitet under forskellige forhold. Samarbejde med Michelin-koncernen giver den rette viden til forberedelse af ideelle dæk til det europæiske klima. Achilles-dæk har altid holdt et højt niveau, men efter at have fået en så vigtig medspiller har de slået der navn fast.

Du kan søge efter det rigtige Achilles-dæk til dit køretøj online nedenfor. Vi har naturligvis fri fragt på alle Achilles dæk. Husk også vores 30 dages returret.

Achilles priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet
Postnummer

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.