• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Fri fragt på alle ordre
Der er altid fri fragt ved bestilling af mere end et dæk. Du betaler derfor udelukkende den pris, du ser ud for hvert produkt. Simpelt og gennemsigtighed. Det kalder vi, at gå den the extra mile.

Øvrigt
Vores fragt er gratis til fastlandet i Danmark og brofaste øer. Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der et Ø-tillæg på 100 kr pr dæk.

Levering udenfor Danmark
Vi leverer ikke til andre lande. For levering til Grønland og Færøerne sender vi ikke med parcel, men der er mulighed med forsendelse af container. Kontakt os venligst for en pris.

Forventet leveringstid

Vores forventet leveringstid er 3-8 hverdage i vinter og sommer perioderne. Uden for disse perioder er vores standard leveringstid 3-5 hverdage. Bemærk i få tilfælde kan det ske at ordren kan komme over flere omgange. Det afhænger helt af vores logistikpartnere og deres håndtering af deres ordre.

Pakkesporing
Kunden skal selv holde øje med leveringen af sin pakke, da Dæk Drop In arbejder med en stor antal af ordrer hver dag. Du kan nemt følge din ordre her https://daekdropin.dk/track-din-ordre/. Indtast blot her dit ordrenummer i søgefeltet.

Sørg for, at nogen vil være til stede på din leveringsadresse. Leveringer sendes ikke ud i weekender og på helligdage.

Afsendelsestiden kan variere som resultat af varens tilgængelighed, resultat af vores leverings partnere eller i tilfælde af force majeure eller lignede tilfælde. Husk at vi estimerer en forventet leveringsdato givet fra af vores logistpartner. I sjældne situationer kan nogle pakker ankomme uden for den givne tidsramme. For at sikre den og hurtigste levering, bedes du angive dine adresse oplysninger (gadenavn, husnummer, postnummer og by) og et telefonnummer, så vores logistikpartnere kan kontakte dig, hvis det er nødvendigt. Når din ordre er afsendt, får du et ordrenummer, hvor du kan følge din forsendelse online på vores hjemmeside. Kontakt os endelig, hvis du af en grund ikke kan se sporingen af din ordre. Vores kompetente medarbejder vil altid være behjælpelige.

Hvis du ikke er hjemme, når en af vores logistikpartner forsøger at levere dine dæk og hvis du ikke har en modtagerflex ordning med Postnord eller GLS, vil den blive leveret til det nærmeste pakkeshop. Uafhentede dæk vil efter 14 kalenderdage blive sendt tilbage til os. Bemærk at køber selv bære ansvaret for omkostninger for uafhentede dæk, jævnfør afsnit retur & reklamationsret. Det er derfor vigtigt at køberen sikre sig, at dækkene vil blive modtaget på den angivne adresse og at kommunikere direkte med leverings firmaet om forespørgsler når dækkene er i transit eller under opbevaring.

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.