• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Kombinerer kreativitet, billig og lethed med dæk. Det er her, Dæk Drop In, velkommen. Det skal være simpelt at shoppe dæk online. Ingen rabatkoder. Ingen overnormale førpriser. Ingen fragt. Ingen overraskelser. Kun lave priser og hurtigt levering. Vi kalder det "bare billige dæk".
Dæk Drop In er en dæk virksomhed, der drives af danske medarbejder med mange års erfaring indenfor autobranchen. Vi er blandt et af Nordens største webbutikker for dæk med vores administrations kontor i Albertslund. Hos Dæk Drop In finder du de nyeste og velkendte mærker såsom Continental, Michelin, Goodyear, Bridgestone bare for at nævne få. Faktisk har du +50 mærker at vælge imellem. Så det ikke uden grund når vi siger, at vi er blandt Nordens største!
Dæk Drop In arbejder hårdt hverdag for at levere de bedste dæk til de bedste priser. Vores motto med lave online dæk priser og uovertruffen kundeservice har gjort Dæk Drop In er vokset fra ydmyg begyndelse til at blive et af Danmarks førende online dækforhandler. Med hjælp at et netværk af +150 dækcenter partner fordelt over hele landet, kan vi garanterer god service.

Slut med dyre regninger på gummi. Bare billige dæk. Gør som mange andre - Bestil i dag på daekdropin.dk
Vi har allerede betjent mange glade og tilfredse kunder, så vi glæder os til at byde dig velkommen i vores dækbutik.

Vil du se vores ledige stillinger? Klik her.

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.