• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Bridgestone eller stenbroen
Virksomheden blev grundlagt i 1931 af en japanere ved navn Ishibashi. Når rækkefølgen på hans navn ændres, og han oversættes til engelsk, fremkommer sætningen "stenbro", dvs. Bridgestone. Oprindeligt var Bridgestone mærket involveret i produktionen af ​​forskellige gummitilbehør såvel som golfbolde. Efter et stykke tid begyndte de dog at producere dæk, heriblandt Bridgestone motorcykeldæk.

Bridgestone mc dæk

Der er en entydig tro blandt erfarne motorcyklister om den gode kvalitet af virksomhedens produkter. Bridgestone motorcykeldæk er primært designet til sportsvogne, men også til vej- og touringmotorcykler. Bridgestone er en regelmæssig leverandør af dæk til motorcykelmodeller fra mærker som Yamaha og Kawasaki. Virksomheden har hidtil absorberet adskillige andre giganter i produktionen af ​​dæk - i øjeblikket har den under sine vinger producenter som Firestone og Dayton, men også Saetta, Gillette og Road King.

Bridgestone tilbud inkluderer dækmodeller, der er skræddersyet til behovet hos førere af forskellige typer tohjulede motorcykler. Uanset om du er fan af, at køre i høj hastighed på racerbanen eller afslappet lange køre turer. Bridgestone motorcykeldæk finder også sine brug i by junglen.

Producenten gør alt for at sikre, at motorcykeldæk med Bridgestone-logoet er ensbetydende med høj ydeevnen også et højt sikkerhedsniveau. Derfor forbedrer de konstant kapaciteten ikke kun med hensyn til at opnå høje hastigheder men også for at give Bridgestone motorcykeldæk bedre trækkraft også på våde overflader.

Find hele vores store udvalg af Bridgestone mc dæk forneden. Husk altid vi fragt på alle vores Bridgestone motorcykeldæk. Bemærk også vores 30 dages returret.

Bridgestone motorcykeldæk priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.