• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Falken EuroAll Season VAN11 dæk er kendetegnet ved meget god stabilitet, køredynamik og kortere bremselængde. Derudover har det en betydelig indvirkning på brændstofforbruget. Hvordan blev alt dette opnået?

Takket være hårdt arbejde og en meget detaljeret tilgang til produktionen blev effekten opnået ved at skabe pålidelige, holdbare og sikre dæk til lette varevogne

Slidbanemønsteret er designet til at tilpasse sig enhver overflade - tør, våd, snedækket og isdækket. Dette blev opnået takket være den korrekte fordeling af ribbenene. Deres arbejde understøttes af en bred, lige ribben i den centrale del af dækket. Et sådant slidbanemønster betyder, at dets form ikke deformeres, og som følge heraf slides dækket jævnt.

Ultramoderne slidbane

I den centrale del af slidbanen er der riller og lameller arrangeret i et svingende ikke-retningsbestemt mønster. Dækkets struktur forhindrer også deformation. Stive riller forbedrer trækkraft på sne og mudder. Takket være strukturen af dækket mønstre forbedres manøvreringsstabilitet, styrepræcision med vejes overflade. Det øgede antal gribende kanter sikrer konstant trækkraft på ruter med sne.

Sikrere og økonomisk

Hvad med brændstoføkonomi? Dette skyldes Design 4D-Nano-teknologien. Dæktests begynder med sammenføjning af nanopartikler af gummi, der bruges til at fremstille dækkene. Dette gør det muligt at analysere hvor i dækket og hvordan overskydende varme genereres. Varme er et tab af energi, større rullemodstand og større brændstofforbrug. Fjernelse af problemet, dvs. at finde og fjerne de steder i dækket, der er ansvarlige for varmetab, reducerer brændstofforbruget med så meget som 5% sammenlignet med modeller uden Design 4D-Nano-teknologi. 

Falken Euro All Season van11-modellen er et dæk, der fungerer godt året rundt. Den er tilpasset til arbejde under vanskelige vejrforhold og med høje belastninger. Når alt kommer til alt, garanterer Falken EuroAll Season van11 et konstant beredskab og store besparelser, hvilket er vigtigt i enhver virksomhed.

Falken euro all season van11 priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.