• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Disse dæk sikrer høj sikkerhed og passende ydeevne under alle vejrforhold gennem hele brugsperioden. Dækket slides jævnt og forlænger dets levetid betydeligt.

Som det passer til dæk beregnet til varevogne, er Falken Linam VAN01 tilpasset til at arbejde under tunge belastninger og skiftende tyngdepunkt. Dækket holder fast på vejen og holder det korrekte spor, også i sving. Takket være det udvidede kontaktområde med vejen kan den også prale af korte bremselængder.

I kontinuerligt arbejde

Falken Linam VAN01 slidbanen opretholder en tilstrækkelig kontaktflade med jorden i alle situationer. Dækket er designet ved hjælp af Adaptive Constant Pressure-teknologi. Dette betyder, at slidbanemønsteret om vinteren garanterer det tilstrækkelig fleksibilitet, hvilket øger dækkets kontaktflade med vejen, hvilket påvirker grebet positivt. Om sommeren opretholder den dog den passende stivhed i modellen og sikrer, at slidbanen ikke slides for hurtigt

Masser af fordele

Falken Linam VAN01 gummiblanding er bygget i 4D Nano Design teknologi. Som et resultat giver dækket et fremragende greb på tørre og våde overflader og reduceret rullemodstand, hvilket resulterer i lavt brændstof niveau.

Falken Linam VAN01 er kendetegnet ved en bred skulderzone, hvilket bidrager til maksimal svingningsevne og stabilitet på vejen. På den anden side beskytter den forstærkede side af modellen dækkene mod punkteringer, især når man kører over skarpe kantsten eller genstande. Takket være dette holder dækket længere og opretholder også til et jævnt slid.

Falken linam van01 priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.