• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Den holdbare og komfortable Nokian Weatherproof C håndterer sine høje hjulbelastninger fast og afbalanceret.

Den stærke Nokian Weatherproof C håndterer sine tunge hjulbelastninger fast og på en afbalanceret måde året rundt. Dette højtydende All-Weather-dæk er usædvanligt holdbart og har et jævnt slidmønster. Det fungerer meget godt i sjask og sne. Nokian Weatherproof C har taget forskellige slidbanemodeller fra deres andre modeller. Det symmetriske, pileformede mønster (Nokian Weatherproof Cargo) til leveringskøretøjer garanterer godt greb på våde og snedækkede overflader. For lettere varevogne reducerer det tilpassede asymmetriske slidbanemønster (Nokian Weatherproof C Van) risikoen for akvaplaning og forbedrer komforten.

Dækket blev testet under vinterforhold og fik 3PMSF-certifikatet, der er forbeholdt vinterdæk. Det giver høj ydeevne hele året, og føreren kan stole på høj kørekomfort og stabilitet. Dækket er certificeret til vinterkørsel i EU. Meget godt forhold mellem pris og kvalitet.

Nokian weatherproof c priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.