• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Nokian Weatherproof All-Weather dæk - sikker kørekomfort året rundt  

Nokian WeatherProof hævder at være et dæk til alle vejrforhold i stedet for et helårs-sæson, som markedsfører sig for at have sommerdæk som ydeevne om sommeren og vinterdæk som ydeevne om vinteren.

Her er lille udpluk hvad de selv sagde til deres presse meddelelse om Nokian Weatherproof:

Den højtydende Nokian Weatherproof familie af vinterdæk sætter en stopper for dækskiftrouletten, der generer chauffører hvert forår og efterår. Disse Nokian Tyres revolutionerende All-Weather-konceptet, kombinerer pålidelig vintersikkerhed med den nøjagtige kørselsstabilitet og faste håndtering af Nokian sommerdæk. Nokian Weatherproof-produktfamilien tilbyder holdbar ydeevne til centraleuropæiske veje og gader, og den tilbyder størrelser til moderne personbiler, SUV'er og varevogne. Alle størrelser har Snowflake-symbolet (3PMSF), hvilket indikerer, at dækkene er officielt godkendt til vinterbrug.

Sikker om vinteren, præcis om sommeren

Det alsidige Nokian Weatherproof er et vinterdæk med fremragende grebskarakteristika. Samtidig er det også et sommerdæk, der ruller præcist under varme sommerforhold. Ifølge vores tests er Nokian Weatherproof-produktfamilien meget sikrere og mere alsidig end de typiske helårsdæk. Snowflake-symbolet indikerer også, at dækket er egnet og officielt godkendt til vinterbrug, siger Product Development Manager Olli Seppälä fra Nokian Tyres. 

Køb Nokian Weatherproof på Dæk Drop In

Bestil Nokian weatherproof online allerede i dag på Dæk Drop In. Se hele vores udvalg forneden. Husk vi har fri fragt på alle ordre.

Nokian weatherproof priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.