• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Nokian WR D3 var et fremragende vinterdæk. Med denne fremragende præstation forventer du, at Nokian kæmper for at forbedre D3 i ethvert nøgleområde, men alligevel har de formået at forbedre den nye WR D4 på næsten alle måder sammenlignet direkte med D3.

Nokian WR D4 vs D3

Nokian WR D4 er verdens første personbil vinterdæk med en mærke A-score for vådt greb - traditionelt har selv de bedste vinterdæk haft et mærke B eller C til vådgreb på grund af kompromierne, der er lavet til ydeevne på sne og is, men Nokian ser ud til at have knækket gåden.

Her er lille udpluk hvad de selv sagde til deres presse meddelelse om Nokian wr d4:

Det nyeste produkt fra pioneren inden for vinterdækteknologi, Nokian WR D4, er en alsidig kamæleon til vinterveje. Det er en grebsmester, hvis unikke innovationer muliggør sikker og afbalanceret kørsel på både våde og snedækkede veje. Denne øverste hersker over alle slags vintervejr er verdens første førsteklasses vinterdæk til personbiler, der tilbyder vådt greb i EU's dækmærkatets bedste A-klasse. Fokuserede innovationer fra udvikleren af ​​vinterdækket: Nokian Block Optimized Siping og Nokian Twin Trac Silica tilbyder kontrolleret håndtering og fast greb under ekstreme forhold. Nokian WR D4s fremragende greb og håndteringsegenskaber er resultatet af det højteknologiske funktionelle slidbanemønster kombineret med en helt ny Nokian Twin Trac Silica gummiblanding og Nokian Block Optimized Siping. Hver slidbane og slidbane har en specifik rolle. Vi kan nu tilbyde chauffører det ultimative sikkerhedstilbehør, der fungerer pålideligt og forudsigeligt på både våde veje, sne og is, siger produktudviklingschef Olli Seppälä fra Nokian Tyres. 

Køb Nokian Weatherproof på Dæk Drop In

Bestil Nokian weatherproof online allerede i dag på Dæk Drop In. Se hele vores udvalg forneden. Husk vi har fri fragt på alle ordre.

Nokian wr d4 dæk priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.