• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

I 1824 grundlagde Johann Nepomuk Reithoffer et firma, der producerer vandtæt tøj. En milepæl i virksomhedens udvikling var i 1850, da den første europæiske fabrik for gummiprodukter blev etableret i Wimpassing i det østrigske imperium. I 1906 blev der oprettet en ny serie dæk - Semperit, hvis navn senere omfavnede hele mærket.

Semperit har været en del af Continental-koncernen siden 1985. Siden da kan den tysk østrigske producent prale af at producere mange fremragende dækmodeller. Semperit dæk har ligesom andre Continental-dæk fremragende anbefalinger blandt billister. Semperit har også meget gode meninger blandt bileksperter, der er opmærksomme på deres høje kvalitet og moderne løsninger, der understøtter sikker kørsel. Seneste sommerdæk test 2021 fra FDM taller sit tydelige sprog. Semperit Speed-Life 3 kom på en delt førsteplads. Det har bevist sig meget godt i test på en våd overflade. Modellen tog høje positioner i køre- og bremsetest. Dækket var effektivt i tilfælde af aquaplanning. Dens tørre ydeevne var mere afbalanceret. Dækket udviste meget lave støj.

Samtidig er det et økonomisk brand, hvilket betyder, at det er venligt over for din tegnebog. Se alle Semperit dæk nedenfor.

Semperit priser

Flere Færre
Dækstørrelse filter Flere (10)
0 produkter fundet
Postnummer

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.