• 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere. Motorcykel dæk undtaget, altid fri fragt* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Det er vigtig for din sikkerhed, at bilens dæk er monteret korrekt. Det sætter store krav til kvaliteten af dækskifte, når du skal skifte dæk fra Sommerdæk til vinterdæk eller omvendt . Få de bedste råd ved at læse med her angående dækskifte, så du undgår uheld og opnår en eksemplarisk køreoplevelse. 

Dæk montering kan du sådan set gøre selv. Udover de nye dæk til montering, skal du bruge en autolift, donkraft, dæk jern, dækspreder og en pumpe. Vi ved udmærket godt allesammen, at det kan tage sin tid hvis du selv vælger montering af dæk, fremfor et værksted.
Montering af dæk på egen hånd kan være en udfordring. Da en forkert montering af dæk kan have store konsekvenser, derfor anbefaler vi altid at du kontakter et af vores autoriseret monterings partner. Når du får foretaget et dækskifte hos et af vores autoriseret dækcenter partner kan du med ro i sindet være sikker på det bliver gjort korrekt. Udover montering af dæk på bil kan fleste af vores dækcenter partner også håndtere mc dæk montering

 

Dæk Skifte

 

Dækskift priser 

 


Dæk priser for dæksifte kan afhænge af flere parametre. Først og fremmest afhænger det hvilken bil bil du skal købe dæk til. Ydermere, hvilken type dæk, der skal skiftes til. Du skal også tage stilling til, om du skal skifte 2 eller 4 dæk. Disse parametre gør det svært at fastsætte en eksakt dækskift pris. Glædeligvis har vi gjort det let for dig, du kan nu vælge blandt vores mange autoriserede dækcenter partner her. På den måde er du garanteret billig dækskifte, der er du også sikker på at kvaliteten er 100 % i orden.Hvornår skal man skifte dæk på bil


Man skal huske på at samtlige dæk ikke nødvendigvis bliver lige slidte på samme tid. Som en pegefinger regel vil vi anbefale, at du skifter samtlige dæk, så du på den måden opnår det bedste sikkerhed og komfort.
Hvis du kun vælger, at skifte to dæk, opstår der tit dette spørgsmål om, hvorvidt de slidte dæk skal monteres forrest eller bagerst. Svaret er meget enkelt, du montere de dæk med mest mønster bagerst, for at reducere risikoen for udskridning mest. Vi anbefaler, at du prioriterer udskiftning af samtlige dæk, for at minimere chancen for uheld. Hvis man er i tvivl om dækskifte eller andet, kan du med fordel ringe til et af vores mange autoriseret dækcenter partner for at høre nærmere om skift af dæk.

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.