• Fri Fragt*
 • 5 Stjerner på Trustpilot
 • Dansk Kundeservice
 • 30 dages returret
 • 0
Din Indkøbskurv 0
Eventuel levering til et af vores dækcenter partner for montering af dæk, kan vælges ved checkout!
 • Subtotal
  0 DKK
 • Forsendelse
  0 DKK

  Fri fragt ved 2 stk. eller flere* (*Til ikke brofaste Ø'er som Bornholm, Samsø med videre, kommer der yderligere et Ø-tillæg på)

 • Moms heraf
  0 DKK
 • Total
  0 DKK

Helårsdæk eller vinterdæk

Helårsdæk eller vinterdæk har altid været et svært valg. Hvert af disse dæk har forskellige egenskaber, og det er vigtigt at forstå deres forskelle og egenskaber til et specifikt kørselsmiljø. Mens sommerdæk klarer sig meget godt i varmere periode, er vinterdæk bedst til vinterforhold på vejen. Helårsdæk synes at være et universelt valg, da de kan tilpasses både sommer- og vintervejrforholdene. Helårsdæk repræsenterer normalt en mellemvej mellem sommer- og vinterdæk. Selvom de ikke er så effektive under vinterforhold (sammenlignet med dæk, der udelukkende er designet til denne sæson), er de bedre end vinterdæk om sommeren. De er dog ikke så gode som sommerdæk. Continental har testet dette under forskellige forhold. Det viser også at helårsdæk er en mellemvej. Helårsdæk har bremselængde der er 1,2 meter længere end vinterdæk med en lav fart på 40 km/t. I Danmark har vi en tendens til at have milde vintre og ikke så varme somre, mens regn kan komme hele året rundt. Af denne grund er helårsdæk vs vinterdæk et passende køb for langt størstedelen. Dette gælder selvfølgelig også for bilister der kører et par kilometer hovedsageligt i byens centrum , men også for alle, der skal spare omkostninger ved eftermontering og kan efterlade bilen i dårligt vintervejr. Du skal bare vide: I sidste ende opnås ikke de bedste præstationer som de specialiserede sommer- eller vinterdæk. Helårsdæk vil altid være en mellemvej mellem sommer- og vinterdæk.

Helårsdæk Symbol

Helårsdæk er officielt vinterdæk, så de er lovligt klassificeret som disse. Forudsætningen er dog, at dækkene er mærket med M + S symbolet (fremstillet inden 2018, gyldigt indtil 2024) eller i øjeblikket med alpinsymbolet (snefnug i et trepunktsbjerg).

Helårsdæk vs Vinterdæk. Find det på Dæk Drop In

Uanset om du er til den ene eller den andet, så har vi noget til enhver smag. Se selv vores udvalg af helårsdæk og vinterdæk.

Vi og vores samarbejdspartner bruger teknologier, herunder cookies, til at gør daekdropin.dk mere brugbar og give dig en bedre oplevelse. Du kan læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, under vores persondatapolitik.